Zimbabve

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Zimbabve

Nekretnina za prodaju u Zimbabveu

Zimbabve je zemlja u južnoj Africi koja nema kopno. graniči na sjeveru sa Zambijom, na istoku s Mozambikom, na jugu s Južnom Afrikom i na zapadu s Bocvanom. glavni grad je Harare.

Za razliku od mnogih drugih afričkih zemalja, kapital nije najbolje mjesto za život, zapravo Harare je definiran kao jedan od najsigurnijih gradova u Africi.

Ako ste zainteresirani za ulaganje u nekretnine za prodaju u Zimbabveu predlažemo grad Masvingo, u blizini glavnog grada i dovoljno dobar izbor nekretnina. Postoje mnoge nove zgrade jer je to pristojno turističko odredište.

Gweru se nalazi u središtu zemlje. Grad je zanimljiv za obitelji koje traže nekretnine za prodaju u Zimbabveu jer je prepun farmi i dom je brojnim fakultetima i sveučilištima, osobito Državnom sveučilištu Midlands i Mkoba Teachers College.

Mutare je četvrti najveći grad u Zimbabveu, to je turističko mjesto i oni koji su odlučili investirati u nekretnine za prodaju u Zimbabveu mogu to učiniti u svrhu korištenja svojstava kao kuća za odmor.

Ne propustite tražiti nekretninu za prodaju u Bulawayu, drugom po veličini gradu u Zimbabveu. Razina imovine koja se prodaje u ovom gradu je srednja do visoka jer se smatrala pravim gospodarskim središtem Zimbabvea zbog svoje blizine Južnoj Africi, a također i zbog toga što je dom tekstilnoj industriji, metalurškoj industriji i izdavačkim kućama.

 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB